Friday, July 23, 2010

Konon nak bagi nampak "SLIM"...tetiba kedebab jatuh...PM 'tabur' RM50k untuk dapat liputan akhbar Amerika-Malaysiakini


"Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak membayar sebuah firma perunding politik yang berpangkalan di Washington RM50,000 (US$15,000) untuk membantunya memastikan rencana pendapat pengarang yang ditulisnya, diterbitkan di akhbar-akhbar utama di Amerika Syarikat."
usinkata;...tudia..awat baru kami tawww..tudia..beginila cara hidup depa ....nk galmor...sanggup perabis duit..nk tanya sikit..mai mana duit tue suma....dari mana..duit gaji hang ka..jawab ngan xjawab..
tapi..mcm besa la..dh tau dah.....jangankan nk jawab..wartawan yg nak tanya soalan pon..dipaksa bagi dulu soalan baru bole tanya...atau..dia kata its not today agenda....

mcm besa la..cik mah dh tentu kunci mulut dia dari berkata apa-apa tentang isu terbaru nie...kan dh kantoi..

aku ingat JJ tentu terkejut brok ni..mcm mana suma rahsia ni terbongkar...agaknya dia kot yg jd tukang rekemen kat Najib dengan QGA dan The Laurus..

huhuhu padan muka..konon nk bg nampak slim..tetiba kedebap jatuh....

1 comment:

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!
"Saya memerlukan sokongan 1.2 juta penjawat awam. Sekiranya anda mahu dibayar gaji yang lebih baik di masa depan, saya perlu mengukuhkan asas perolehan kerajaan kerana kalau tidak, dari mana saya akan dapat wang untuk membayar penjawat awam?"- petikan kenyataan Najib Razak yang mengaku tiada idea lain utk nak bayar gari penjawat awam melainkan kenakan cukai kepada semua rakyat..Pada masa yang sama Kerajaan BN mahu mengurangkan cukai syarikat/cukai koparat..Pada 1988 cukai koparat adalah 40%..tetapikini telah dikurangkan kepada 25%..

Tapak-Tapak di Apadianie sejak 24 Mac 2009