Sunday, September 27, 2009

"Air Liur Katak" ditemui dikerusi ahli Parlimen Malaysia


Sebenarnya didalam hati ini bermacam benda yg nak dikatakan mengenai Ibrahim Ali yg membuat kenyataan "Maha Bodek " buat Mahathir2020..memandangkan kalau diulas ..maka akan terhamburah segala sumpah seranah maki hamun yg akan dilemparkan kepadanya..oleh kerana masih di bulan Syawal..saya kendurkan sedikit walaupun didalam dada bergetar-getar nk keluar..

Maka sy selitkan kenyataan-kenyataan "Maha Bodek" beliau..


Bagaimanapun kata beliau, Najib tidak perlu mengikut kesemua pandangan dan nasihat Dr. Mahathir kerana setiap Perdana Menteri mempunyai gaya pemerintahan dan wawasan tersendiri untuk dicapai.
"Saya percaya Dr. Mahathir akan menerima pelantikan tersebut, malah bekas Perdana Menteri itu juga tidak memerlukan gaji. Saya akan bawa cadangan ini ke Parlimen bulan depan,'' katanya
.

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!
"Saya memerlukan sokongan 1.2 juta penjawat awam. Sekiranya anda mahu dibayar gaji yang lebih baik di masa depan, saya perlu mengukuhkan asas perolehan kerajaan kerana kalau tidak, dari mana saya akan dapat wang untuk membayar penjawat awam?"- petikan kenyataan Najib Razak yang mengaku tiada idea lain utk nak bayar gari penjawat awam melainkan kenakan cukai kepada semua rakyat..Pada masa yang sama Kerajaan BN mahu mengurangkan cukai syarikat/cukai koparat..Pada 1988 cukai koparat adalah 40%..tetapikini telah dikurangkan kepada 25%..

Tapak-Tapak di Apadianie sejak 24 Mac 2009