Friday, April 23, 2010

Sudah Terjawab..Inilah Politik Baru Malaysia..

Hati ini akhirnya menemui jawaban yg dinanti...Tahniah kepada Datuk Zaid Ibrahim..bersikap jujur dan seterusnya berubah dan bertaubat...
Inilah gaya politik baru..bukan penafian yg berterusan walaupun kebenaran terdedah sana-sini..
Jujur dan ikhlas yg mendapat sanjungan...
Jika sebelum pencalonan  PRK Parlimen  Hulu Selangor hati ini terdetik UBN akan merampas kembali kerusi Parlimen tersebut..maka setelah mememui calon yg bertanding dan juga kempen-kempen yg sudah berlarutan hingga ke saat-saat akhir ini..
Hati ini mengakui terdetik kembali PKR akan mempertahankan kerusi Parlimen Hulu Selangor...
Hati ini menjangkakan PKR akan menang tipis..lebih tipis ketika PRU 12...dan jika PKR menang dengan majoriti lebih dari 1000...ini sudah menjadi WOW !!!!...dan bakal menenggelamkan 1Malaysia bersama-sama dengan Kapal tak Selam kebanggaan Najib..
Kini hati ini sedang nantikan bintang dari timur yg bakal menyinari Datuk Zaid Ibrahim iaitu TGNA turun berkempen utk kemenangan PKR/PR..

No comments:

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!
"Saya memerlukan sokongan 1.2 juta penjawat awam. Sekiranya anda mahu dibayar gaji yang lebih baik di masa depan, saya perlu mengukuhkan asas perolehan kerajaan kerana kalau tidak, dari mana saya akan dapat wang untuk membayar penjawat awam?"- petikan kenyataan Najib Razak yang mengaku tiada idea lain utk nak bayar gari penjawat awam melainkan kenakan cukai kepada semua rakyat..Pada masa yang sama Kerajaan BN mahu mengurangkan cukai syarikat/cukai koparat..Pada 1988 cukai koparat adalah 40%..tetapikini telah dikurangkan kepada 25%..

Tapak-Tapak di Apadianie sejak 24 Mac 2009