Monday, March 15, 2010

Mengapa Aku Takut Bini Macam nie ?


"Adakah ini Bini aku yg hampa kenal...?..Ini Bukan bini aku..tapi kalau dia x make-up..x set rambut..sebijik mcm nie.."-Abg Jib

Ikutilah sedutan kisah bergambar asam garam kehidupan Abg Jib dengan Kak Ros dari Negara Musia yg berjiran dengan Negara Monggoriang.."Kak Ros ang penah tarik telinga aku macam nie bila aku kantoi kena tangkap basah kat PD dengan artis JLO AngkatTerangkat....sehari semalam aku macam kanggaroo..aduiiyaii"..

So pesana penaja dari Abg Jib yang malang ini....jangan ada skandal dengan artis.."Bayangkan time tue aku dh terkucil..yer la..dh dengaq dekat sangat kepala ketapi tue nak sampai..rupanya Kak Ros ang pasang cd bunyi ketapi..

Ini suma gara-gara kantoi ngan AyuLia laaa..

Tapi time tue Kak Ros ang habag..kalau nk sehidup semati ngan AyuLia..langkah C4 dia dulu..
Sampai kehari nie la aku xberani dh ngan Kak Ros ang...aduh!!....

Aku bukan takut bini..Tapi Bini ak xtakut kat aku..bukan pasai dia banyak "BOM"....tapi dia..

banyak pasang "BOMoh daaa!!!.."No comments:

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!
"Saya memerlukan sokongan 1.2 juta penjawat awam. Sekiranya anda mahu dibayar gaji yang lebih baik di masa depan, saya perlu mengukuhkan asas perolehan kerajaan kerana kalau tidak, dari mana saya akan dapat wang untuk membayar penjawat awam?"- petikan kenyataan Najib Razak yang mengaku tiada idea lain utk nak bayar gari penjawat awam melainkan kenakan cukai kepada semua rakyat..Pada masa yang sama Kerajaan BN mahu mengurangkan cukai syarikat/cukai koparat..Pada 1988 cukai koparat adalah 40%..tetapikini telah dikurangkan kepada 25%..

Tapak-Tapak di Apadianie sejak 24 Mac 2009