Sunday, January 24, 2010

Siapa Hero Tamil Pujaan Rosmoh..?

Inilah ciri-ciri baru yang mesti ada kepada hero Tamil yang baru..berkulit cerah dan berbibir merah..

Lawatan Najib bantu tepis tohmahan
Oleh Dzulkefly Zanudin di Chennai-BeritaHairan


Kerajaan iktiraf sumbangan rakyat keturunan India terhadap pembangunan Malaysia

CHENNAI: Lawatan empat hari Datuk Seri Najib Razak ke India, terutama Chennai di negeri Tamil Nadu, berjaya menepis segala tohmahan kononnya masyarakat keturunan India di Malaysia ditindas atau menjadi rakyat kelas kedua.

usinkata;Mari-mari..dengar-dengar..baca-baca... cerita murahan seperti ini jarang ada....50 tahun sekali sahaja..mari-mari....pakat-pakat kena tipu..
Kalau memang ada masyarakat india yg menelan berita ini tanpa ragu-ragu dan was-was..sah anda masih menjadi rakyat Malaysia kelas kedua..dan kalau ada pengundi masyarakat India yg memangkah BN pada pilihanraya DUN Negeri Perak yg semakin hampir detiknya..sah !!!..anda masyarakat Malaysia kelas KETIGA..
Oleh itu sudah-sudah la nk diperbodohkan dengan BN..

Ini dia Hero Tamil yang baru..pujaan hatiku..jangan silap tau..dia pakai baju belang macam Tamil Tiger oooo..- Rosmoh

No comments:

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!
"Saya memerlukan sokongan 1.2 juta penjawat awam. Sekiranya anda mahu dibayar gaji yang lebih baik di masa depan, saya perlu mengukuhkan asas perolehan kerajaan kerana kalau tidak, dari mana saya akan dapat wang untuk membayar penjawat awam?"- petikan kenyataan Najib Razak yang mengaku tiada idea lain utk nak bayar gari penjawat awam melainkan kenakan cukai kepada semua rakyat..Pada masa yang sama Kerajaan BN mahu mengurangkan cukai syarikat/cukai koparat..Pada 1988 cukai koparat adalah 40%..tetapikini telah dikurangkan kepada 25%..

Tapak-Tapak di Apadianie sejak 24 Mac 2009