Tuesday, December 15, 2009

AkuSkandal;..Najib & Ziana Zain..."Hishamudin & Anuar Zain,,,"?????usinkata; Berdiri bulu roma lengan ini...geli-geleman satu badan..rasa tengkuk ini kembang semacam saja..
Sepupu-sepapat 2x5..suma ada skandal dengan artis..
Si Abang pupu dengan artis wanita kira boleh diterima pakai akai sebab dia jantan..
Tapi yang adik sepupu ni pulak dengan artis "lelaki"..
Sapa boh sapa..sapa pon xtau..
Sapa lembut sapa keras sapa pon xtau
..eiii..nak muntah aku..
Betoi ka ni..?..
Skandal macam mana..?
Minta simpang la kalau buat kerja yang mana Nabi xmengaku umat..
Buat apa bagi hadiah kereta..?
Ada apa-apa ka..?
Selalunya..buat baik tentunya balasannya juga baikkkk punya!!!
Adoii..

KERETA MEWAH BUAT ARTIS LELAKI,SIAPA MENTERI KANAN

Ribut dan kalut ! Tabloid Suara Keadilan mendedahkan ada Menteri Kanan yang telah menghadiahkan kereta mewah kepada seorang artis lelaki. Menteri Kanan juga seorang lelaki dikatakan memberi kereta mewah tersebut dan ini menimbulkan banyak spekulasi. www.selamatkanumno.blogspot.com turut bertanya kepada kawan-kawan media siapa Menteri Kanan itu dan siapa artis terbabit.


TERKEJUT – menurut rakan media – Menteri Kanan itu adalah Menteri Dalam Negeri – Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein dan artis itu adalah Anuar Zain kata rakan media. Alamat – kita tidak mahu meneruskan spekulasi ini dan meminta Menteri Kanan tersebut menafikan secepat mungkin sebelum PKR meneruskan spekulasi tersebut. Tindakan ini perlu dilakukan segera agar spekulasi itu tidak merosakkan Umno tambahan ini melibatkan Menteri Kanan – saudara Perdana Menteri – dah la Perdana Menteri penuh dengan spekulasi dan tuduhan penglibatan dengan kes Altantuya, SU Politiknya dengan rasuah, rakan baiknya Razak baru terbebas dari tuduhan membunuh, ini saudaranya pula dikatakan terlibat dengan skandal bagi Anuar Zain kereta mewah.
* perhatikan gelang oren yang dipakai Anuar Zain..dan Hishamuddin..aik..????

sumber; http://selamatkanumno.blogspot.com/2009/12/kereta-mewah-buat-artis-lelaki-siapa.html

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!
"Saya memerlukan sokongan 1.2 juta penjawat awam. Sekiranya anda mahu dibayar gaji yang lebih baik di masa depan, saya perlu mengukuhkan asas perolehan kerajaan kerana kalau tidak, dari mana saya akan dapat wang untuk membayar penjawat awam?"- petikan kenyataan Najib Razak yang mengaku tiada idea lain utk nak bayar gari penjawat awam melainkan kenakan cukai kepada semua rakyat..Pada masa yang sama Kerajaan BN mahu mengurangkan cukai syarikat/cukai koparat..Pada 1988 cukai koparat adalah 40%..tetapikini telah dikurangkan kepada 25%..

Tapak-Tapak di Apadianie sejak 24 Mac 2009