Monday, December 28, 2009

Muncung MIG29 cucuk pungkoq Najib pula..Mana Muhyidin.? Zahid satu macam nie..


Cepat cucuk..dia dah ready dah.!!!!.huhuhu

Sekali lagi gandingan Dr M dan Zahid Hamidi seakan seperti penyerang kembar dibarisan hadapan untuk merobek pertahanan lawan yg diterajui oleh Najib dan Rosmah..
Kini selepas isu kehilangan enjin jet...gandingan penyerang kembar ini..kembali dengan serangan ala-ala MIG29..
Zahid Hamidi samada sedar atau tidak kini mejadi perancang utama serangan demi serangan ke atas kubu yg diterajui oleh Rosmah..Dr M pula menjadi peledak utk menggegarkan jaring dibelakang Najib..

Apa yang menghairankan kini..dimana seorang lagi pertahanan Najib iaitu Muhyidin..adakah beliau turut sama ghaib atau kini sedang berehat diatas enjin F-5E di Argentina ?..ada gosip-gosip kata Muhyidin kini berada bersama-sama Raja Petra sedang menikmati salji di London..ada pula bisik-bisik kata Muhyidin sekarang sedang menikmati keaslian "Kari Kepala Ikan" bersama Bala di India..yang mana satu betoi taktau la..
kemaskini 11;07pm- ada sumber kata enjin itu sekarang ada kat negara "musuh ketat" Amerika..sebab tue la "Amerika" sudah murka kat Najib..

Mari kita soroti apakah benar Zahid Hamidi sudah berpaling tadah selepas kedatangan Dr Sheikh Yusuf Al-Qardhawi ke Malaysia untuk mengambil anugerah Tokoh Maal Hijrah 1431 sumbangan Kerajaan Persekutuan..

1) Isu Ketua Menteri Pulau Pinang..UMNO berkehendakan jawatan itu sekiranya BN dapat merampas kembali PP dari PR kerana GERAKAN sudah tidak "gerak"..
2) Isu kehilangan 4 enjin jet F-5E..Zahid Hamidi tukang canangkan..kalau tidak sapa haram pon xtau..
3) Isu nak jual MIG29..huhuhu..sapa lagi ..Zahid Hamidi la buka cerita..Dr M sambut terus sepak ja...

Ketiga-tiga isu ini bakal membotakan lagi kepala Najib..takut nanti nak kena pinjam pula rambut Rosmah..

Dua isu terawal ini..langsung xdisentuh oleh Muhyidin..kemana dia pi haaaa..???..sakit ka..?

Isu MIG29 pula kalau bukan ianya serangan terancang oleh Zahid-Mahathir..sah sudah Dr M cuba nak cari kelambu koyak untuk menutup taik gajah..nak lari dari Barry Wain ka ..TUN..?
Mahathir cukup bertuah kerana masih terdapat hamba Allah yang ingin membantunya..namun adakah dengan kepakaran berbahasa dapat menutup bangkai babi tinggalan 22 tahun ini..ishh xberapa yakin la dengan "ayaq lioq"..dapat menghapuskan bau bangkai..adakah "ayaq lioq" dari Rais Yatim nie "berkuasa keramat"..?..Kalau betoi..nanti boleh la jadi tukang baca mantera untuk lawan Puaka Tok Moh Rosmoh...

Apa yg masih bersoalan dihati..mana pi Muhyidin...?..
Kalau disemak cerita lama..Zahid n Muhyidin ni kalau xsilap penah jadi keahlian Team Wawasan..ish..aku mengigau kot..xmungkin selepas digelarnya Ketua Pembangkang "Pengkhianat"...dia pula nak hemoi-hemoi buat baik balik...

Zahid pula......penah la dengar gosip-gosip yg penah keluar dari "pagar putih dia"..bahawa dia masih "sayang dari jauh"..walaupun diseberang..

Kami semua masih menanti kata-kata hikmat dari Muhyidin...

Depa kata kat sini la depa nampak Muhyidin n Raja Petra dok bergumbira..?..cari tengok ada ka..huhuhu

Dr M wants Najib to keep MiG-29s
By Leslie Lau - MalaysiaInsider
Consultant Editor

KUALA LUMPUR, Dec 28 – Tun Dr Mahathir Mohamad has attacked the Najib administration’s decision to replace the country’s MiG-29N jet fighters as a waste of money, in remarks that will add to pressure on the prime minister who is still dealing with the embarrassing discovery that two air force jet engines had been stolen.

Earlier this year, Defence Minister Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi had said that the air force’s MiG-29N jetfighters would be sold off and replaced with new aircraft.
Ahmad Zahid said the MiG-29N would be replaced with interceptors with the latest technologies to strengthen the air force’s capabilities.
Hoiii !!!! INGAT TAU !!!

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!
"Saya memerlukan sokongan 1.2 juta penjawat awam. Sekiranya anda mahu dibayar gaji yang lebih baik di masa depan, saya perlu mengukuhkan asas perolehan kerajaan kerana kalau tidak, dari mana saya akan dapat wang untuk membayar penjawat awam?"- petikan kenyataan Najib Razak yang mengaku tiada idea lain utk nak bayar gari penjawat awam melainkan kenakan cukai kepada semua rakyat..Pada masa yang sama Kerajaan BN mahu mengurangkan cukai syarikat/cukai koparat..Pada 1988 cukai koparat adalah 40%..tetapikini telah dikurangkan kepada 25%..

Tapak-Tapak di Apadianie sejak 24 Mac 2009