Saturday, December 5, 2009

SPRM nak lawan Tok Moh Rosmoh..berani ke.?


"Penyapu Puaka" dari Tok Moh Rosmoh untuk SPRM..

Rosmah,Datuk Nazim, Deepak perlu dipanggil SPRM
Friday, 04 December 2009 5:32 PM ( sumber; petikan dari EraPakatan.com)

PUTRAJAYA: Isteri Perdana Menteri, Rosmah Mansur, Adik beliau, Nazim Razak dan Deepak yang di sebut dalam pendedahan oleh penyiasat persendirian Razak Baginda, Balasubramanian Perumal sebagai mereka yang dituduh terlibat dalam kes pembunuhan warga Monggolia, Altantuyaa Shariibuu perlu dipanggil dan disiasat oleh SPRM bagi memastikan ketelusan badan suruhanjaya itu.

Ketua Angkatan Muda PKR, Shamsul Iskandar Mohd Akin yang di panggil memberi keterangan oleh SPRM pagi tadi menyatakan beliau telah menyerahkan tiga salinan vedio berhubung kenyataan Bala pada laporan beliau pada 2 Disember lalu.

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!
"Saya memerlukan sokongan 1.2 juta penjawat awam. Sekiranya anda mahu dibayar gaji yang lebih baik di masa depan, saya perlu mengukuhkan asas perolehan kerajaan kerana kalau tidak, dari mana saya akan dapat wang untuk membayar penjawat awam?"- petikan kenyataan Najib Razak yang mengaku tiada idea lain utk nak bayar gari penjawat awam melainkan kenakan cukai kepada semua rakyat..Pada masa yang sama Kerajaan BN mahu mengurangkan cukai syarikat/cukai koparat..Pada 1988 cukai koparat adalah 40%..tetapikini telah dikurangkan kepada 25%..

Tapak-Tapak di Apadianie sejak 24 Mac 2009