Wednesday, December 30, 2009

Kehebatan "Bomoh Siam" menggerunkan Tok Moh Rosmoh


Ini bomoh bukan sebarang bomoh..huhuhu..Tok Moh Rosmoh pun gerun tau..

Laporan pakar sahkan Teoh dibunuh
sumber; freemalaysiatoday.com

Teka-teki kematian setiausaha politik exco Selangor, Teoh Beng Hock akhirnya terjawab apabila laporan kedua pakar patologi terkemuka, Pornthip Rojanasunand dari Thailand membuktikan kesasihan ujian forensik itu yang mensabitkan mendiang mati dibunuh Julai lalu.
Menurut sumber-sumber kementerian kesihatan Pornthip membuat rumusan itu setelah hadir sama pada bedah siasatan kedua mendiang Teoh pada 22 Novermber lalu di Hospital Sungai Buloh.

usinkata; Bomoh siam sudah selesai menjalankan upacaranya..dan kini sudah jelas dan nyata..
Kita semua sedang menunggu apa pula wayang kulit yg akan dipersembahkan oleh SPRM..
Amacam Tok Moh Rosmoh..power dah semput ka...? itu la pasal..dah beli basikal bodo apasal xmau naik..takan sebab xda enjin kot..kita pakai enjin F-5E bole..tapi jauh la pulak nak order..huhuhu

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!
"Saya memerlukan sokongan 1.2 juta penjawat awam. Sekiranya anda mahu dibayar gaji yang lebih baik di masa depan, saya perlu mengukuhkan asas perolehan kerajaan kerana kalau tidak, dari mana saya akan dapat wang untuk membayar penjawat awam?"- petikan kenyataan Najib Razak yang mengaku tiada idea lain utk nak bayar gari penjawat awam melainkan kenakan cukai kepada semua rakyat..Pada masa yang sama Kerajaan BN mahu mengurangkan cukai syarikat/cukai koparat..Pada 1988 cukai koparat adalah 40%..tetapikini telah dikurangkan kepada 25%..

Tapak-Tapak di Apadianie sejak 24 Mac 2009