Tuesday, December 29, 2009

"Pengganas Perak" dihalau keluar dari Amerika


"Selamat Jalan...jangan lupa register nama lain bila sampai di Malaysia..tukar nama jadi "Ketua Pengganas Perak" tau !!!

AS halang Zambry masuk kerana didakwa pengganas
sumber; freemalaysiatoday.com

Amerika Syarikat menghalang Menteri Besar Barisan Nasional Perak, Zambry Abd Kadir daripada memasuki Amerika negara itu kerana namanya tercatat dalam senarai pengganas yang dikenalpasti oleh negara tersebut.

Sumber tersebut memberitahu Suara Keadilan keadaan itu menimbulkan kecurigaan pada pihak keselamatan dan Zambry gagal meleraikan syak wasangka pegawai AS berkenaan.
Zambry tidak ada pilihan kecuali menaiki pesawat untuk pulang ke Malaysia.

usinkata; huhuhuh..Lanun dari Pulau Pangkor sudah kena getah !!!..sudahla di Perak sendiri di cap "Pengganas"..nak masuk Negara Pengganas pun kena reject..
Itula pasal..kenapa tak regeister dulu..baru la bole masuk..apasal la bangang sangat nie..
So..esok pegi kat Jabatan Pendaftaran ..register nama baru.."Pengganas Perak"...ok..confirm Obama bg greenlight jejak negara dia..


Hoiii !!!! INGAT TAU !!!

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!
"Saya memerlukan sokongan 1.2 juta penjawat awam. Sekiranya anda mahu dibayar gaji yang lebih baik di masa depan, saya perlu mengukuhkan asas perolehan kerajaan kerana kalau tidak, dari mana saya akan dapat wang untuk membayar penjawat awam?"- petikan kenyataan Najib Razak yang mengaku tiada idea lain utk nak bayar gari penjawat awam melainkan kenakan cukai kepada semua rakyat..Pada masa yang sama Kerajaan BN mahu mengurangkan cukai syarikat/cukai koparat..Pada 1988 cukai koparat adalah 40%..tetapikini telah dikurangkan kepada 25%..

Tapak-Tapak di Apadianie sejak 24 Mac 2009