Wednesday, December 30, 2009

SPRM; Pencuci Pungkoq dan Penjilat Najis UMNO


Inilah jembalang yg bunuh somebody kat "satu bangunan",suka menjilat najis..dan mempunyai aura pencuci pungkoq...tengok..katak pon cemburu tgk lidah dia..

Norza Tiada Kes : SPRM Jadi ‘Tukang Cuci’ Dalam BN
Tuesday, 29 December 2009 5:39 PM
Oleh Roziyah Mahamad
EraPakatan.com

KUALA LUMPUR,29 Disember : SPRM dilihat bertindak menjadi 'tukang cuci' dan membersihkan kepimpinan Barisan Nasional (BN) yang sedang disiasat. Hal ini berikutan SPRM yang dikatakan menghantar surat kepada Majlis Tertinggi Umno dan menjelaskan suruhanjaya itu 'tiada kes' terhadap bekas Ketua Pemuda Umno Wilayah Persekutuan, Datuk Norza Zakaria yang sedang menghadapi pertuduhan rasuah.

usinkata;..Mulia benar SPRM nie..tengok sanggup "mencuci najis di pungkoq UMNO"..
Mana nak dapat "manusia" seperti SPRM nie..lepas cuci dengan slambanya pula jilat dan telan najis tue...tak percaya..? tengok la nanti..kes nie terus hilang dan hilang..kemana pergi..sudah tentu dihadam oleh "perut-perut boyot SPRM yg tak bermaruah nie..
Lu ingat lu bole lepas..haaaa..SPRM..lu ingat pas tukar ketua lu boleh rilek sikit la..soriii ok..
Ini Roh Hantu Teoh nak mai nie..pandai-pandai lu org bunuh dia..pastu reka cipta yang dia terjun bangunan haaaa..siap la lu org..kita dah bawa "bomoh siam" tau...


Hoiii !!!! INGAT TAU !!!

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!
"Saya memerlukan sokongan 1.2 juta penjawat awam. Sekiranya anda mahu dibayar gaji yang lebih baik di masa depan, saya perlu mengukuhkan asas perolehan kerajaan kerana kalau tidak, dari mana saya akan dapat wang untuk membayar penjawat awam?"- petikan kenyataan Najib Razak yang mengaku tiada idea lain utk nak bayar gari penjawat awam melainkan kenakan cukai kepada semua rakyat..Pada masa yang sama Kerajaan BN mahu mengurangkan cukai syarikat/cukai koparat..Pada 1988 cukai koparat adalah 40%..tetapikini telah dikurangkan kepada 25%..

Tapak-Tapak di Apadianie sejak 24 Mac 2009