Saturday, February 13, 2010

Anwar Agen Australia ??


Inilah laporan asal dari ABC News..
http://www.abc.net.au/news/

LEBIH 50 MP AUSTRALIA MAHU KERAJAAN GUGUR TUDUHAN LIWAT ANWAR - malayisianinsider

Lebih daripada 50 ahli Parlimen Australia termasuk anggota kerajaan memerintah dan wakil pembangkang menggesa kerajaan Malaysia agar menggugurkan tuduhan liwat yang dikenakan terhadap Anwar Ibrahim.

Kumpulan 50 wakil rakyat itu menghantar satu surat menuntut agar tuduhan liwat kali kedua terhadap Ketua Umum Pakatan Rakyat itu digugurkan.

Pengerusi jawatankuasa kecil bagi hal ehwal luar Parlimen Australia, Michael Danby menyerahkan surat itu kepada Pesuruhjaya Tinggi Malaysia di Canberra Salman Ahmad, semalam.

Surat itu berbunyi, “adalah perlu untuk dimaklumkan kepada kerajaan Malaysia bahawa pada pandangan kami sanjungan global terhadap Malaysia akan terjejas dengan tuduhan-tuduhan ke atas Anwar ini.”

usinkata;..rasanya Saiful akan berterusan berimaginasi lagi lepas membaca laporan ini sesudah melakukan beberapa siri imaginasi lucu dan loya..

Adakah akan muncul siri terbaru imaginluculoya dari mulut Saiful yg mendakwa Anwar adalah Agen Australia pula,,,?

Kemudian adakah apabila Saiful membaca laporan bahawa Anwar mendapat sokongan dari Sheikh Yusuf Al-Qhardawi akan Saiful sekali lagi akan kata Anwar Agen Mesir pulak..

Seronok juga main "tembak-tembak"..main"Polis Sentri"dgn Saiful ni...tapi boleh ka Saiful jadi Polis dan Pencuri..nk pegang pistol mainan pon macam pegang sayur..huhuhu...

Oooo..main dalam imaginasi bole la..


No comments:

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!
"Saya memerlukan sokongan 1.2 juta penjawat awam. Sekiranya anda mahu dibayar gaji yang lebih baik di masa depan, saya perlu mengukuhkan asas perolehan kerajaan kerana kalau tidak, dari mana saya akan dapat wang untuk membayar penjawat awam?"- petikan kenyataan Najib Razak yang mengaku tiada idea lain utk nak bayar gari penjawat awam melainkan kenakan cukai kepada semua rakyat..Pada masa yang sama Kerajaan BN mahu mengurangkan cukai syarikat/cukai koparat..Pada 1988 cukai koparat adalah 40%..tetapikini telah dikurangkan kepada 25%..

Tapak-Tapak di Apadianie sejak 24 Mac 2009