Sunday, February 21, 2010

Meh tengok GST dibogelkan..


"Ala...janganla..nanti malu la i.....i kan projek 1Malaysia"

Pejabat MB Selangor Anjur Forum GST

Forum Awam "Implikasi Cukai GST Kepada Rakyat" anjuran Pejabat Menteri Besar Selangor akan diadakan pada hari Rabu 24 Februari 2010 di Auditorium MBSA, Shah Alam pukul 8:00 malam.

Menteri Besar Selangor Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim akan menyampaikan ucapan alu-aluan manakala ADUN Sri Setia Nik Nazmi Nik Ahmad akan bertindak sebagai moderator forum.
Panelis termasuk Menteri Besar, Ketua Menteri Pulau Pinang Lim Guan Eng, Ahli Parlimen K
uala Selangor Dr Dzulkifli Ahmad, Ahli Parlimen Petaling Jaya Utara Tony Pua, Ketua Eksekutif Pejabat Penasihat Ekonomi Selangor Rafizi Ramli,

Masuk adalah percuma.

Sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut sila hubungi 03-5544-7017 atau saifullahzulkifli@gmail.co

No comments:

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!
"Saya memerlukan sokongan 1.2 juta penjawat awam. Sekiranya anda mahu dibayar gaji yang lebih baik di masa depan, saya perlu mengukuhkan asas perolehan kerajaan kerana kalau tidak, dari mana saya akan dapat wang untuk membayar penjawat awam?"- petikan kenyataan Najib Razak yang mengaku tiada idea lain utk nak bayar gari penjawat awam melainkan kenakan cukai kepada semua rakyat..Pada masa yang sama Kerajaan BN mahu mengurangkan cukai syarikat/cukai koparat..Pada 1988 cukai koparat adalah 40%..tetapikini telah dikurangkan kepada 25%..

Tapak-Tapak di Apadianie sejak 24 Mac 2009