Monday, November 23, 2009

Bontot Terlampau 1Malaysia...


foto bontot tidak dapat dipaparkan..maka yang nie pon jadi laa..buntut = bontot

1) Hujah dari Peguam R.Sivarasa

Dakwaan liwat terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim berniat jahat dan tidak boleh diterima memandangkan ketiadaan penemuan perubatan berhubung penetrasi.

Bukanlah satu perkara baru bahawa untuk melakukan dakwaan liwat mengikut Seksyen 377B Kanun Keseksaan, penetrasi merupakan perkara utama dan teras.

Tiada bukti perubatan yang pasti bagi mencadangkan berlaku penetrasi ke dalam dubur pengadu, Mohd. Saiful Bukhari Azlan.

Berdasarkan laporan perubatan oleh pegawai perubatan dari Pusrawi yang mula-mula sekali memeriksa pengadu, dinyatakan bahawa dubur itu tidak berdarah, tidak cedera, tidak bernanah dan ia adalah bersih, kering serta kelihatan normal, perkara itu turut disokong oleh laporan perubatan Hospital Kuala Lumpur yang menyatakan bahawa penetrasi tidak berlaku.

2) Hujah dari Peguam Cara Negara II Datuk Mohamed Yusof Zainal Abide

Laporan DNA oleh ahli kimia, terdapat spesimen DNA campuran daripada dua lelaki di tempat kejadian, yang menyokong dakwaan Mohd Saiful bahawa dia diliwat oleh Anwar...

--------------------------------------------------------------------

Membaca kedua-dua hujah awal dari peguambela dan pendakwaraya didalam kes ini..bolehlah dikatakan tiada persetubuhan "belakang" yang berlaku cuma terdapat DNA campuran dua lelaki ditempat kejadian..
DNA tersebut tidak dinyatakan didalam bentuk apa..sekadar hujah untuk menarik perhatian supaya Hakim melihat pembohongan kali kedua acara liwat meliwat ini..
Jangan terkejut jika "mangsa" akan hadir dengan bontot bernanah dan berkudis untuk menguatkan lagi hujah beliau diliwat...dan mangsa dengan senang hati akan mempertontonkan "bontot terlampau" 1Malaysia..
Mungkinkah Hakim akan tergoda untuk melihat pelbagai aksi bontot terlampau 1Malaysia itu..sama-sama kita nantikan..
Akan muncul
di Panggung Mahkamah Tinggi 1 Disember 2009..

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!
"Saya memerlukan sokongan 1.2 juta penjawat awam. Sekiranya anda mahu dibayar gaji yang lebih baik di masa depan, saya perlu mengukuhkan asas perolehan kerajaan kerana kalau tidak, dari mana saya akan dapat wang untuk membayar penjawat awam?"- petikan kenyataan Najib Razak yang mengaku tiada idea lain utk nak bayar gari penjawat awam melainkan kenakan cukai kepada semua rakyat..Pada masa yang sama Kerajaan BN mahu mengurangkan cukai syarikat/cukai koparat..Pada 1988 cukai koparat adalah 40%..tetapikini telah dikurangkan kepada 25%..

Tapak-Tapak di Apadianie sejak 24 Mac 2009