Sunday, August 23, 2009

MB Kedah kena "bommm"


"sekarang tidak ada mana-mana parti pun yang beli (saya) sebab tu saya bebas"...

"huhuhu..dia cuma baru dibooking saja.."-usinkata

Malaysiakini;- Beliau juga dilaporkan berkata, walaupun meninggalkan PKR, beliau akan terus berkhidmat menjadi wakil rakyat di kawasan itu, "di samping terus memberi sokongan kepada kerajaan pusat dan kepimpinan perdana menteri".

usinkata; emm..kan dah kata dah....dengan kenyataan lu nie...suma org dh bole baca..bole hurai..bole singkap..tragedi lu keluar PKR...terang2 lu nk 'bom' kami suma..sekali dengan MB Kedah YB Azizan lu "BOM"...kalau lu benar2 ikhlas berkhidmat utk rakyat dan mahu menjadi exco walaupun telah keluar Pakatan/PKR..kenapa lu xsebut akan terus memberi sokongan kepada "kerajaan negeri dan kepimpinan Menteri Besar YB Azizan...

cilaka betoi la lu nie...dlm bulan baik mcm nie pun lu buat perangai...

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!
"Saya memerlukan sokongan 1.2 juta penjawat awam. Sekiranya anda mahu dibayar gaji yang lebih baik di masa depan, saya perlu mengukuhkan asas perolehan kerajaan kerana kalau tidak, dari mana saya akan dapat wang untuk membayar penjawat awam?"- petikan kenyataan Najib Razak yang mengaku tiada idea lain utk nak bayar gari penjawat awam melainkan kenakan cukai kepada semua rakyat..Pada masa yang sama Kerajaan BN mahu mengurangkan cukai syarikat/cukai koparat..Pada 1988 cukai koparat adalah 40%..tetapikini telah dikurangkan kepada 25%..

Tapak-Tapak di Apadianie sejak 24 Mac 2009