Thursday, August 13, 2009

Ustz Asri...Al-Fatihah..


Assalamualaikum semua! moga sihat selalu dan sentiasa di dalam rahmat Allah. maaf lama tak update.. ni gambar masa reheasal konsert mlm sinar maulidurrasul 1430 hijrah.doakan saya agar terus sihat dan istiqamah berdakwah dalam bidang nasyid..
kerna kasih ASRI RABBANI at 6:30 PM 9 comments
usinkata; kat atas tue gambau dan sedikit ayat-ayat tinggalan ustz Asri buat kita renungi..rupanya ustz Asri sudah membayangkan bahawa usianya sudah hampir utk kembali ke negeri asalnya..dan pergi tak kembali lagi ke dunia fana ini..
Utk Allahyarham...Al-Fatihah...

No comments:

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!
"Saya memerlukan sokongan 1.2 juta penjawat awam. Sekiranya anda mahu dibayar gaji yang lebih baik di masa depan, saya perlu mengukuhkan asas perolehan kerajaan kerana kalau tidak, dari mana saya akan dapat wang untuk membayar penjawat awam?"- petikan kenyataan Najib Razak yang mengaku tiada idea lain utk nak bayar gari penjawat awam melainkan kenakan cukai kepada semua rakyat..Pada masa yang sama Kerajaan BN mahu mengurangkan cukai syarikat/cukai koparat..Pada 1988 cukai koparat adalah 40%..tetapikini telah dikurangkan kepada 25%..

Tapak-Tapak di Apadianie sejak 24 Mac 2009