Sunday, July 19, 2009

Penemuan Terbaru : Tembaga LamaSeorang petani yang sedang mengerjakan sawahnya di Kedah telah menemui 2 biji tembikar cina tertanam di dalam tanah. Beliau telah berjaya mengeluarkan tembikar tersebut dari lumpur sawah padinya. Apabila di buka, satu dari tembikar tersebut di dapati kosong (mengandungi pasir sahaja) sementara sebiji lagi mengandungi 2 kepingan tembaga berikut (lihat gambar).
usinkata; makin lama makin akan kita jumpa kebenaran Bangsa Melayu di nusantara...kita nantikan penemuan demi penemuan yg akan dibongkar di Sungai Batu Lembah Bujang Merbuk Kedah..
utk makluman lanjut sila klik kat http://sejarahnagarakedah.blogspot.com/

No comments:

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!
"Saya memerlukan sokongan 1.2 juta penjawat awam. Sekiranya anda mahu dibayar gaji yang lebih baik di masa depan, saya perlu mengukuhkan asas perolehan kerajaan kerana kalau tidak, dari mana saya akan dapat wang untuk membayar penjawat awam?"- petikan kenyataan Najib Razak yang mengaku tiada idea lain utk nak bayar gari penjawat awam melainkan kenakan cukai kepada semua rakyat..Pada masa yang sama Kerajaan BN mahu mengurangkan cukai syarikat/cukai koparat..Pada 1988 cukai koparat adalah 40%..tetapikini telah dikurangkan kepada 25%..

Tapak-Tapak di Apadianie sejak 24 Mac 2009