Saturday, May 2, 2009

"Makhluk Asing Dari Bumi....?"foto; Wanita cipta rekod baru bertindik

EDINBURGH - Seorang wanita yang memegang gelaran wanita paling banyak bertindik kini mempunyai sebanyak 6,005 tindik pada tubuhnya, lapor sebuah akhbar semalam.
Wanita kelahiran Brazil itu, Elaine Davidson, 42, (gambar) sebelum ini diiktiraf Guinness World Records pada 2000 kerana mempunyai 462 tindik pada tubuhnya.
Dia yang kini tinggal di Edinburg mendakwa tidak suka bertindik namun berbuat demikian kerana mahu memecah rekod.
"Saya tidak bergembira ketika ditindik tetapi untuk memastikan akan terus memegang rekod, saya perlu melakukannya.
"Keluarga saya tidak suka tatu atau ditindik tetapi saya gembira melakukannya," kata Elaine yang bekerja sebagai jururawat. - sumber www.kosmo.com.my

usinkata; kalau pesakit-pesakit yg dirawatnya...sakit sikit-skit yg serius.....yang sakit teruk-teruk sure terus koma...yang koma lak...baru saja nak sedar dari koma terus mati bila tengok rupanya saja...huhuhuh

No comments:

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!
"Saya memerlukan sokongan 1.2 juta penjawat awam. Sekiranya anda mahu dibayar gaji yang lebih baik di masa depan, saya perlu mengukuhkan asas perolehan kerajaan kerana kalau tidak, dari mana saya akan dapat wang untuk membayar penjawat awam?"- petikan kenyataan Najib Razak yang mengaku tiada idea lain utk nak bayar gari penjawat awam melainkan kenakan cukai kepada semua rakyat..Pada masa yang sama Kerajaan BN mahu mengurangkan cukai syarikat/cukai koparat..Pada 1988 cukai koparat adalah 40%..tetapikini telah dikurangkan kepada 25%..

Tapak-Tapak di Apadianie sejak 24 Mac 2009