Tuesday, May 12, 2009

"Masuk bakul angkat sendiri.."foto: ditengah2 tue hehhe..Adun Pangkor ..hhehe..perasaan diri dia mcm Nelson Mandela..hehhe..macam Mahatma Ghandi..hehhe..aku tengaok mcm Ariel sharon jaaa..

petikan dari http://www.mstar.com.my/

PETALING JAYA: Menteri Besar sejak Februari lalu, Datuk Seri Dr. Zambry Abdul Kadir melihat dirinya ibarat pemimpin terkenal Mahathma Gandhi dan Nelson Mandela dalam menegakkan kebenaran di Perak.

Tengok apa kata wartawan mstar tulis..."Menteri Besar sejak febuari lalu.." sebelum tue siapa..?mcm mana dia boleh amik jawatan MB Perak..ooo..dpt pertambahan Adun rupanya..siapa Adun2 yg "bertambah"..oooo..yg ada kes "seks itu umpama sedekah.."emm...rupanya2 ambil alih kuasa tanpa ada undi tak percaya didalam DUN rupanya..so..mcm mana nak kata nie..senang saja katakan saja seperti Ariel Sharon menceroboh tanah Palestine..

cik Adun Pangkor..janganla "masuk bakul angkat sendiri.."..buat malu saja..

No comments:

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!
"Saya memerlukan sokongan 1.2 juta penjawat awam. Sekiranya anda mahu dibayar gaji yang lebih baik di masa depan, saya perlu mengukuhkan asas perolehan kerajaan kerana kalau tidak, dari mana saya akan dapat wang untuk membayar penjawat awam?"- petikan kenyataan Najib Razak yang mengaku tiada idea lain utk nak bayar gari penjawat awam melainkan kenakan cukai kepada semua rakyat..Pada masa yang sama Kerajaan BN mahu mengurangkan cukai syarikat/cukai koparat..Pada 1988 cukai koparat adalah 40%..tetapikini telah dikurangkan kepada 25%..

Tapak-Tapak di Apadianie sejak 24 Mac 2009