Tuesday, June 30, 2009

Berita dari TPM


Perancis bersedia membantu Malaysia membangunkan loji tenaga nuklear sekiranya Malaysia berhasrat menggunakan kaedah itu bagi menjana tenaga elektrik..
usikata;Melihat Timbalan Perdana Menteri Malaysia berkunjung ke Perancis timbul rasa "pelik"...kenapa Najib sendiri tidak kesana...takut ka..gerun ka..kecut ka...
Takut kat sapa haaa...oooooo..ini musti takut nk berdepan dengan para wartawan yg "bebas" disana..takut dikorek dengan isu Altantunya laaa...
Harap dengan kesediaan Perancis membantu Malaysia membangunkan loji tenaga nuklear tidaklah dibantu dengan "org tengah"..ok...jangan biarkan pisang berbuah 2 kali..jangan kena patuk ular didlm lubang yg sama....makan kalau tambah 2 kali yg tue xpa...jangan cuba "makan" rasuah dah la...sprm dah nak umum kes "besau" tau..jgn libatkan isu nie ok..

No comments:

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!
"Saya memerlukan sokongan 1.2 juta penjawat awam. Sekiranya anda mahu dibayar gaji yang lebih baik di masa depan, saya perlu mengukuhkan asas perolehan kerajaan kerana kalau tidak, dari mana saya akan dapat wang untuk membayar penjawat awam?"- petikan kenyataan Najib Razak yang mengaku tiada idea lain utk nak bayar gari penjawat awam melainkan kenakan cukai kepada semua rakyat..Pada masa yang sama Kerajaan BN mahu mengurangkan cukai syarikat/cukai koparat..Pada 1988 cukai koparat adalah 40%..tetapikini telah dikurangkan kepada 25%..

Tapak-Tapak di Apadianie sejak 24 Mac 2009