Sunday, June 28, 2009

MJ


Saya mendapat tahu kematian MJ melalui radio Sinar ketika dalam perjalanan menuju ke tempat kerja...apa yg bermain difikiran saya ketika itu.."adakah MJ akan dikebumikan mengikut "islam"..?

Berita mengenai MJ memeluk Islam sudah lama tersebar...kerana itulah ianya bermain difikiran saya ketika itu..dan apabila membaca akhbar pada hari ini..ianya diperjelaskan lagi oleh abg beliau...dan umum sudah mengetahui apa yg dikatakan oleh abg MJ..

Jika benar dakwaan abg MJ..amatlah "wajib" MJ dikebumikan sebagai penganut agama islam..
Harap-harap tiadalah "bunyi "dari mana-mana individu tentang apa yg akan dialami oleh MJ dialam kubur mahupun diakhirat nanti...
Itu adalah urusan Allah...kita tidak boleh menilai sendiri atau meletakan hukuman seseorang apabila ia sudah meninggal dunia...
Jika benar MJ mati sebagai seorang islam..dari usinwafer.....Al-Fatihah ........................................

No comments:

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!
"Saya memerlukan sokongan 1.2 juta penjawat awam. Sekiranya anda mahu dibayar gaji yang lebih baik di masa depan, saya perlu mengukuhkan asas perolehan kerajaan kerana kalau tidak, dari mana saya akan dapat wang untuk membayar penjawat awam?"- petikan kenyataan Najib Razak yang mengaku tiada idea lain utk nak bayar gari penjawat awam melainkan kenakan cukai kepada semua rakyat..Pada masa yang sama Kerajaan BN mahu mengurangkan cukai syarikat/cukai koparat..Pada 1988 cukai koparat adalah 40%..tetapikini telah dikurangkan kepada 25%..

Tapak-Tapak di Apadianie sejak 24 Mac 2009