Sunday, June 28, 2009

Menyampahnya akuuuuuu!!!!!!


Obama hubungi Najib..?

Membaca utusan melayau/meloya/merapu/meng-kelentong/meracau/merepek/mesasau/ sudah membuatkan aku tergelak-gelak dan tersipu-sipu menyampah dengan kenyataan dimana OBAMA HUBUNGI NAJIB melalui telefon...huhuhuhu...
Sapa Najib nie...?...Dunia pun xiktiraf dia sebagai PM Malaysia...berapa kerat saja yg tau dia PM baru Malaysia..Obama pun hampir-hampir lupa yg Najib dah jadi PM...itupun "mungkin" kerana Anifah Aman pi US pas tue dok buka "dada" kata DSAI nak bagi jawatan "besar" kalau dia lompat join Pakatan...sebab tue kot Obama baru sedar yg Malaysia ada PM baru..
Masih ingatkah lagi bagaimana ada pemimpin negara kita nak p jumpa Bush dulu...huhuhu..betapa susahnya nk p jumpa Bush tue....kena pakai macam-macam cara baru bleh jumpa...cara macam mana semua dah tau bukan...tapi yg peliknya ..senang-senang saja Najib dapat bercakap dengan Obama..siap Obama call dia lagi...dasat-dasat...dasat yg sarat dengan penipuan...mati hidup semula pun aku xcaya yg Obama call Najib...

eiii.menyampahnya akuuuu!!!!!!!!!!!!!!

1 comment:

arnamee said...

salam^^

itulah...terfikir gak ni.
tapi sye msh bersgka baik-wait n see je:)

p/s: sbo ea ,awak:p

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!

Hoiii !!!! INGAT TAU !!!
"Saya memerlukan sokongan 1.2 juta penjawat awam. Sekiranya anda mahu dibayar gaji yang lebih baik di masa depan, saya perlu mengukuhkan asas perolehan kerajaan kerana kalau tidak, dari mana saya akan dapat wang untuk membayar penjawat awam?"- petikan kenyataan Najib Razak yang mengaku tiada idea lain utk nak bayar gari penjawat awam melainkan kenakan cukai kepada semua rakyat..Pada masa yang sama Kerajaan BN mahu mengurangkan cukai syarikat/cukai koparat..Pada 1988 cukai koparat adalah 40%..tetapikini telah dikurangkan kepada 25%..

Tapak-Tapak di Apadianie sejak 24 Mac 2009